Reisverslag New York 2010 Index
Klik op een datum voor het verslag van die dag

> Index <
30 mei 2010
31 mei 2010
1 juni 2010
2 juni 2010
3 juni 2010
4 juni 2010
5 juni 2010
6 juni 2010
praktische informatie
laatste reacties
pagecounter

startpagina.nl


newyork

Op deze pagina's doen we verslag van onze korte reis naar New York, tussen 30 mei en 6 juni 2010.

Even in het kort:

Wie?

Sander en Marin, een reislustig stel uit het midden van het land. Van verslagen en foto's van andere reizen die we hebben gemaakt vind je hier een overzicht.

Highslide JS
Sander & Marin
Sander & Marin

 

Wat?

Een reis natuurlijk! ;-)

Waarheen?

New York! En dan meer specifiek: Manhattan, bekendste van de vijf stadsdelen. New York is een van de steden op ons 'verlanglijstje' voor een stedentrip, op dat lijstje staan ook Barcelona en Berlijn, daar willen we in de komende jaren ook graag nog eens een uitgebreid bezoek aan brengen.

Deze reis gaat een week duren, we denken dat we in die tijd aardig wat highlights van de stad kunnen bekijken. Op ons prioriteitenlijstje staan (in willekeurige volgorde) bezoeken aan Broadway, the Empire State Building, het Rockefeller center, de Brooklyn Bridge, Central Park, het Lower East Side Tenement Museum, Ellis Island, the Statue of Liberty, Ground Zero, Wall Street, Little Italy en de verschillende wijken in Manhattan...
Klik vooral op een van bovenstaande links voor meer informatie.

We vergeten vast nog wel een paar belangrijke bezienswaardigheden in deze opsomming, maar gewapend met onze drie reisgidsen en hotelkamer met WiFi vertrouwen we erop dat we ook die gaan vinden en bekijken. ;-)

We zullen verblijven in het Crowne Plaza Hotel op Times Square (klik hier om de buurt alvast een beetje te bekijken met Google Maps).

Highslide JS
Crown Plaza, Times Square, Manhattan
Crown Plaza, Times Square, Manhattan

 

Navigeer

Navigeer over deze pagina's door in de rechterkolom op een datum te klikken, of door onderaan de pagina's op 'Vorige' en 'Volgende' te klikken.