maandag 12 september 2011

Verjaarspartijtje, shop till you drop en OutbackVandaag was het Happy Birthday to me (Erica). We moesten vroeg opstaan omdat ik verzonnen had om mijn verjaarspartijtje te vieren met Winnie en zijn vriendjes en een ontbijt gereserveerd had in The Crystal Palace in het Magic Kingdom om 08.10 uur. In m'n enthousiasme was ik alleen vergeten dat je ruim een uur onderweg bent om in het Magic Kingdom te komen dus liep om 06.00 uur de wekker af :)

Voor het ontbijt nog snel een birthday button gehaald in de City Hall.Het ontbijt was in de vorm van een buffet en erg lekker. Er was veel keuze o.a.: croissants, bagels, Mickey wafels, allerlei vers fruit, eieren, aardappels, worstjes, een soort oliebollen, teveel om op te noemen. We hebben in ieder geval zo veel gegeten dat we de lunch konden overslaan.


Winnie, Eeyore, Piglet en Tigger komen één voor één aan je tafel en dan kun je foto's maken, wat we natuurlijk gedaan hebben. En na het ontbijt kwamen we nog een echt dier(tje) tegen ook :)

Hele leuke cadeautjes gekregen, een horloge met Tinkerbell en een horloge met Mickey, een mooi zilveren hangertje met Mickey in bling-bling en een Traditions halloween beeldje met Tinkerbell.Na het ontbijt hebben we wat attracties gedaan (o.a. The Pirates, Haunted Mansion, en Harry en Sander Splash en Big Thunder Mountain) en daarna hebben we het Magic Kingdom verlaten om nog 'even' te gaan shoppen. Opbrengst: 2 horloges, 2 paar schoenen, 4 Star Trek ships en een Ray-Ban. Het was erg warm dus we zijn daarna snel naar de villa gegaan om af te koelen in het zwembad.
Het was de bedoeling dat we vanavond nog terug zouden gaan naar het Magic Kingdom om de lichtjesparade te zien, maar uiteindelijk hadden we daar toch geen zin in en zijn we uit eten gegaan bij Outback Steakhouse. Dat was voor ons de eerste keer en het is zeker voor herhaling vatbaar. Natuurlijk hebben we de Blooming Onion geprobeerd.


Iedereen bedankt voor alle felicitaties via het weblog, Hyves, e-mail en sms! En natuurlijk ook voor alle reacties op het weblog, leuk om te zien dat we echt gevolgd worden!


Morgen gaan we eerst uitslapen en daarna ... dat weten we nog niet ... dus dat zien we morgen dan wel weer :)


5 reacties:

 1. alsnog gefeliciteerd met je verjaardag, Erica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hier ook nog van harte, leuk om in Florida je verjaardag te kunnen vieren, en ook nog met zo'n ontbijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als jullie maar geen achtervolgingswaanzin krijgen?
  xxi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erica, alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zo te zien heb je een hele leuke dag gehad, en prachtige cadeaus gekregen.
  Have Fun!!
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alsnog van harte Gefeliciteerd met je B-Day, je kan in ieder geval geen smoes meer gebruiken dat je de tijd niet weet!!

  BeantwoordenVerwijderen