woensdag 14 september 2011

Revolution The Offroad Experience

Om 10.30 melden Harry en ik (Sander) ons bij Revolution voor onze ATV belevenis. We worden vriendelijk ontvangen door de mensen van Revolution, die hoorbaar van Australische afkomst zijn. Na het (uiteraard) invullen van een A4'tje waarin we afstand doen van alle mogelijke aansprakelijkheid tot in de eeuwigheid krijgen we een rustige en duidelijke instructie over de werking van de Quads en de manier waarop we ons bij voorkeur moeten gedragen. Na een korte behendigheidsproef gaan we tweemaal drie kwartier het uitgestrekte moeraslandschap in, de eerste sessie redelijk vlak, en na een korte pauze is de tweede sessie wat meer uitdagend met flinke modderpoelen en kleine heuveltjes. Helaas voor ons rijden naast onszelf nog een Britse jongen met vriendin mee, en die laatste vindt het allemaal wel heel spannend en rijdt niet echt door, en dat tempo daar moeten we het helaas mee doen. Onze gids Chris houdt het  allemaal vrij goed in de gaten en vindt het niet erg dat Harry en ik af en toe een gaatje tot onze voorgangers laten vallen om vervolgens na een korte sprint en een grote stofwolk weer aan te sluiten. Al met al best leuk, temeer omdat je hier echt middenin de oorspronkelijke natuur van Florida rijdt.

 Sander en Harry

 Harry

Sander

Flink zwart van stof en modder keren we rond 12.30 weer terug naar de vakantievilla, douchen en eten even, waarna we 's middags nog op pad gaan om te shoppen. Naast wat boodschapjes bestaat de buit uit veel schoenen, spijkerjacks, t-shirts, souvenirs, een horloge en een muis. Allemaal aanzienlijk goedkoper dan in Nederland, dus wel de moeite waard om hier te shoppen.

Na een BBQ aan 'ons' zwembad hebben we verder een rustige avond.

Morgen gaan Erica en Marin naar 'the Wizarding World of Harry Potter', een themagebied in het attractiepark 'Islands of Adventure' van Universal Studios.

Harry en ik vertrekken rond 08.30 richting Kennedy Space Center, voor een bezoek aan het Visitor Complex en als we tijd en zin hebben een bezoek aan het daar dichtbij gelegen 'Valiant Air Command Warbird Museum'.
4 reacties:

 1. niet met zn 4 naar HP?
  Gaat het nou toch weer een extra koffer worden???
  xxi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo met zijn allen op vakantie en doen waar je zin in hebt.
  Leest weer als een heerlijke dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. even voor de zekerheid.....komen jullie wel met zn 4 met hetzelfde vliegtuig terug?? :)
  Neem wel aan als dat het geval is dat Sander gezellie naast Harry zit en Marin gezellie naast Erica? :)
  Gaat al opschieten he...voor jullie jammer voor mij fijn haha
  xxi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was weer een mooie mannendag voor jullie zie ik. Gelukkig vermaken de dames zich ook goed.
  Enne.... Shop till you drop. Je komt inderdaad met bijna een koffer extra naar huis, alles is veel goedkoper dan in NL.
  Kennedy Space Center ben je wel een daagje zoet hoor, daar is heel veel te zien.
  Have Fun Guys en Girls!

  BeantwoordenVerwijderen