zaterdag 17 september 2011

Disney's Hollywood Studios

Na een ontspannen ochtend in en om onze private pool zijn we vrijdag aan het begin van de middag naar Disney's Hollywood Studios gegaan. We klagen natuurlijk nog steeds niet, maar het is bij een temperatuur van tegen de 35 graden best warm in het mooi aangeklede themapark. Maar dat willen jullie natuurlijk eigenlijk helemaal niet weten. ;-) Dus maar snel verder met wat foto's...


Het centrale plein van de Hollywood Studios, met Mickey's
Fantasia hoed prominent aanwezig.


Terwijl Harry en Sander leuke dingen als Star Tours, Aerosmith's Rock & Rollercoaster en de show van Indiana Jones bezoeken, vermaken Erica en Marin zich met de show van de kleine zeemeermin, het maken van nog meer leuke foto's, en een bezoek aan de show van Beauty & the Beast.Vanzelfsprekend doen we, nu we toch met z'n allen in één park zijn, ook dingen samen, zoals de Great Movie Ride, de MuppetVision 3D-film en het indrukwekkende verhaal van Walt Disney in 'One Man's Dream'.

Marin bij de Muppet-fontein

Sunset Boulevard in Disney's Hollywood Studios

We eten wat op het park, en doen nog een paar attracties over (de Rock & Rollercoaster blijft keer op keer spectaculair), en zoeken rond kwart voor acht de tribunes op van het amphitheater een plekje voor de spectaculaire Fantasmic-show als afsluiting van de dag. Na afloop van de show is inderdaad de grote uittocht uit het park een feit, maar ondanks de grote hoeveelheid mensen die richting de parkeerplaatsen gaan hoef je nauwelijks ergens te wachten en zitten we binnen een half uur in de huur-HHR terug naar onze vakantievilla.

Vandaag beginnen we ook weer relaxed aan het zwembad (wat moeten we anders, hè ;-) ), vanmiddag willen Marin en Erica naar de nieuwe Lion King 3D film, en trekken Sander en Harry er op uit voor wat spetterpret in Disney's Typhoon Lagoon waterpark.

Enne... zonder gaas-overkapping van de zwembaden hier zou er niet zoveel genoten worden aan de pool... het stikt hier bij tijd en wijlen van de 'love-bugs'....


3 reacties:

 1. Jullie gaan heerlijk, nu weer in de Hollywood Studios top.
  De lovebugs zijn er nu al, dat betekend dat wij er over 9 dgn misschien geen last meer van hebben ... ;-)  Groetjes

  Rick en Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha zwemmen.....hier ook hoor ennuh ook overdekt.
  (Kom net terug met Peet uit het zwembad.) Fijne van de overkapping hier is wel dat het bescherming geeft tegen de regen.Lastig voor te stellen hoor dat jullie het soms best wel beetje te warm hebben.Kachel aan hier zou niet gek zijn!
  Geniet nog even want ......het schiet al aardig op voor jullie.
  Xxi

  BeantwoordenVerwijderen