vrijdag 9 september 2011

Magic Kingdom en shoppen

De dagen vliegen voorbij, niet te geloven hoe hard het gaat. Gisteren zijn Marin en ik naar het Magic Kingdom geweest.

In het Magic Kingdom wordt flink gebouwd en het kasteel van het Beest is al zichtbaar. We zijn benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien, goed excuus om nog een keer terug te gaan.
Omdat we al meerdere malen hier geweest zijn en het behoorlijk druk was hebben we ons beperkt tot onze favoriete attracties en het laten maken van de foto's met de special magic characters. Dit kost best wat tijd want niet alle fotografen kunnen dit en het is per fotograaf verschillend wat ze kunnen toevoegen maar er zijn foto's gemaakt met Tinkerbell, de kikker uit de 'Prinses en de Kikker' en met ballonnen. Deze foto's zijn wat lastiger op het weblog te plaatsen, daar moet het een en ander aan bewerkt worden, dus die volgen later.De eerste Halloween decoraties zijn aangebracht. Alhoewel pompoenen voor mijn gevoel bij de herfst horen is het hier zomers warm, zeg maar gerust heet.


Vandaag zijn we in beide Premium Outlets geweest. Helaas was er niets voor onze gading in de Disney Outlets dus het is maar goed dat ik gisteren twee Disney horloges gekocht heb :)
Maar vandaag wel allebei een mooie roze Ray-Ban en een gave Swarovski ketting gekocht. We lijken Si en Am wel :) (de siamese kattentweeling uit Lady en de Vagebond)


Op de terugweg naar de villa kwamen we in een flinke onweersbui terecht en toen de heren terugkwamen regende het nog steeds. Vandaag dus geen bbq maar lekker gegeten bij Denny's.2 reacties:

 1. Zie dat ik niet de enigste ben die alleen via anoniem kan reageren......
  Vind die pompoenen HIER nu heel goed passen,compleet herfst! Jullie 1 dagelijkse regenbui?? Geniet daarvan want hier (soms) 1 dagelijkse zonnestraal!
  Je sms via HI kwam goed aan,wij ontvangen dus wel haha maar weet niet of mijn berichtje naar jou dan aangekomen is en om je dat te vertellen heb ik dat ook naar Har zn mob gestuurd.Dubbele test dus want dan weet je nu of jullie alle twee wel of niet ontvangen.Maaruh jullie zijn op vakantie...en wel via deze weg te bereiken dus......niet te veel gepuzzel of het lukken gaat lijkt mij:)
  XXi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekkere dag, en leuk dat de Hallooween sfeer al in de parken komt, geeft toch weer wat extras...

  Geniet nog lekker we lezen lekker mee.

  BeantwoordenVerwijderen