dinsdag 13 september 2011

Luieren en Mickey's Not So Scary Halloween Party

Een vakantie is geen vakantie als je niet heerlijk hebt geluierd. Dat hebben we vandaag, tussen de bedrijven door, lekker gedaan. Harry en ik (Sander) zijn vanmorgen even langs 'Revolution' gereden, een bedrijf wat tochtjes op Quad's, in terreinbuggy's en 4x4's aanbiedt. Daar hebben we even een reservering gemaakt voor morgenochtend, dan gaan we even lekker anderhalf uur in een uitgestrekt moerasgebied ten westen van Highway 27 crossen.

Na een bezoekje aan een Flea Market langs de 192 zijn we richting Typhoon Lagoon gereden, het andere waterpark van Disney waar we nog heen willen, na ons bezoek aan Blizzard Beach afgelopen week. Alleen kwam Harry er op het laatste moment achter dat-ie z'n zwembroek was vergeten, dus die vlieger ging niet op. Dus maar heerlijk in het zwembad van onze vakantievilla rondgedobberd, en op ons gemak wat gegeten (wat Marin en Erica eerder op de dag bij een Walmart hadden gehaald).

's Avonds was het tijd voor Mickey's Not So Scary Halloween Party, van 7 tot 12 in het Magic Kingdom, dat voor die gelegenheid is versierd met Halloween-attributen. Mooie parades en prachtig vuurwerk, gelukkig droog en heerlijk warm, de mooiste foto's houden jullie nog even tegoed want we zijn net teruggekomen in ons huisje (0:30). Ohja, we hebben natuurlijk ook onze zakken gevuld met snoep!

[Update]
Foto's maken van een parade in het donker is met een compactcamera niet eenvoudig, de foto's worden te donker of ze zijn bewogen. Hieronder toch nog twee plaatjes en een filmpje:5 reacties:

 1. Hmm het klinkt mega heerlijk hier hoor, rond dobberen in het zwembad bij de villa, en in avond naar Mickey's Halloween Party...

  We hopen nog op foto's !!!

  Rick en Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snap t wel dat Har niet zonder zwembroek wou.....is zo stroef op de glijbanen! :)
  ( "niet fijn glijden dus")
  Xxi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is toch ook lekker, zo'n dag niet veel doen. Wel jammer dat een van de heren zijn zwembroek vergeet...... Tja, "blote billen" mag hier echt niet hoor ;-)
  Lots of Fun Today!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk ben benieuwd naar de foto's van de party.
  Wij gaan dit in oktober ook voor het eerst meemaken.
  Veel plezier weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kanniet wachten om dit weer te doen in October!

  BeantwoordenVerwijderen