maandag 5 september 2011

Celebration en Florida Mall


We hebben ons al aardig aangepast aan de locale tijd maar hebben nog wel wat moeite met slapen en worden allemaal een paar keer per nacht wakker. Harry werd vanmorgen om 5 uur wakker en vond het nodig om te melden dat hij zich net Momfer de Mol voelde, dit omdat hij in het donker de weg naar de 'bathroom' moest vinden. Ik (Erica) was vervolgens klaarwakker en het wilde maar niet lukken om weer in slaap te vallen.

De bedden zijn prima maar wel een beetje hoog waar voornamelijk de Klosjes last van hebben :) De toiletten daarentegen (er zijn er 3) zijn zo laag dat ze omgedoopt zijn tot smurfenpot.
Na het ontbijt zijn we naar Celebration gereden. Mooi plaatsje met goed onderhouden en kapitale villa's en leuk om door heen te rijden. Er was een erg leuke winkel waar Marin en ik kerstarmbandjes en een halloween ketting gekocht hebben en een goed gesprek met verkoopster hadden ... waar we vandaan kwamen ... wat onze namen waren ... dat je wel kon zien dat we zussen waren ... dat ze ook een zus had maar daar helemaal niet op leek ...
Daarna zijn we doorgereden naar de Florida Mall. Het grote M&M's World is leuk om te zien maar verder vonden we het niet echt geweldig.

Natuurlijk wel m&m's gekocht, in de kleuren licht en donker roze, lila en paars. De heren die eerst niets hoefden hadden uiteindelijk 2 soorten: pinda en kokos. De prijs voor deze 3 zakken was belachelijk, bijna $ 29.


Toen terug naar de villa om lekker te zwemmen en te bbq-en. We hebben het rot :)


3 reacties:

 1. Lekker die bbq op je terras. En voor goedkope m&m's moet je inderdaad niet in de Florida Mall zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je moet in Floruda inderdaad niet ui tbed vallen en de toiletten, daar moet je diep voor gaan.......
  M&M's zijn inderdaad erg duur, maar wel leuk om te zien al die kleuren.
  Have Fun!!
  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. M&M's zijn wel duur maar och het is vakantie doe eens gek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen