zaterdag 3 september 2011

Aangekomen in OrlandoNa een lange reisdag zijn we dan eindelijk in Orlando, Florida aangekomen. Om 11.05u zaterdagochtend zaten we in een Airbus A330 van Delta airlines, die ons van Schiphol naar Atlanta bracht. Daar kwamen we rond 14.00 zaterdagmiddag lokale tijd aan, na een vlucht van ruim 8 uur. We hadden bijbetaald voor 'extra comfort' plaatsen, en dat is uitstekend bevallen - je hebt inderdaad net wat meer ruimte, ook nog genoeg wanneer degene vóór je z'n stoel in de achterste stand zet. Atlanta is een erg grote luchthaven, en zelfs de drukste luchthaven van de Verenigde Staten. Wel lange rijen bij de paspoortcontrole, maar het liep wel redelijk vlot door. Uiteraard weer even vingerafdrukken afgenomen en een fotootje voor de webcam van de TSA gemaakt, waarna we de koffers konden ophalen en even verderop weer konden inleveren. Dat alles gedaan hebbend zijn we richting de gate van vertrek gewandeld en hebben in een food-court onderweg lekker een fastfoodmaal van hamburgers, kipnuggets, frites en oversized frisdrank gescoord. Rond 18.30 zaterdagavond vertrokken we weer vanuit Atlanta, ditmaal in een Boeing 757 van Delta, naar onze eindbestemming Orlando. Daar zijn we na een korte vlucht van vijf kwartier veilig aangekomen, nu snel de koffers halen, naar de balie van de autoverhuur om de sleutels van de twee gereserveerde benzineslurpers mee te pikken, en dan snel naar onze villa, met als enige geplande tussenstop nog de dichtstbijzijnde supermarkt om wat te drinken in te slaan en iets voor het ontbijt van zondagochtend.

Geen idee of en wanneer we een internetverbinding in onze vakantievilla hebben, maar dat horen jullie uiteraard zo snel mogelijk.

Groeten,

Sander, Harry, Marin en Erica.

Posted via Blogaway

1 reacties:

  1. En dan kan het genieten van de vakantie beginnen. Fijn dat de vlucht goed is gegaan. Wij hebben ook econnomy comfort stoelen bij Delta in Oktober geboekt! Fijn dat dat zo goed is bevallen. Veel plezier in het geweldige Florida.....

    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen