zondag 14 augustus 2011

Aftellen ...


Over minder dan 3 weken, om precies te zijn 1 dag minder :), gaan wij: Sander, Marin, Harry en Erica dan ein-de-lijk naar Florida. Het weblog is al aangemaakt door Sander dus hoef ik (Erica) "alleen" maar een nieuw bericht te plaatsen. Vorig jaar oktober voor het laatst gedaan dus ff kijken hoe het ook al weer moet.
De vluchten, auto's en villa zijn geboekt en betaald. De toegangskaarten voor Walt Disney World, 10 dagen Magic Your Way Base voor de dames zonder en voor de heren met waterparken, hebben we al in huis.


Op 12 september vier ik mijn verjaarspartijtje en gaan we ontbijten met Winnie en zijn vriendjes in The Crystal Palace in Magic Kingdom. Ook gereserveerd: toegang tot Mickey's Not So Scary Halloween Party op 13 september. En we willen dit jaar op zoek naar Hidden Mickeys!

Maar er staat er nog meer op het programma. Zo gaat er voor de heren een wens in vervulling, zij gaan op 6 september deelnemen aan de Indy Racing Experience Driving Program op Walt Disney World Speedway en gaan dus rijden in een Indy Car.
Verdere plannen: Kennedy Space Center, Fantasy of Flight, The Wizarding World of Harry Potter, kano├źn, dolfijnen spotten met de Little Toot, naar Celebration, naar een drive-in bioscoop, naar een andere bioscoop om The Lion King in 3d te zien en natuurlijk shoppen. We gaan waarschijnlijk tijd tekort komen dus het is maar goed dat onze favoriete supermarkt Walmart ook 's-nachts open is :)
Kortom, we tellen af ...

6 reacties:

 1. Hoi Erica,

  ik ga jullie zeker volgen, jullie programma ziet er super leuk uit. Wij moeten helaas nog een maandje of 10 wachten dus is het volgen van een blog altijd leuk. Ik ben inmiddels ook begonnen met mijn blog dat maakt het allemaal iets realistischer.
  Gr. Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog even volhouden en dan mogen jullie weer gaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als dat geen to vakantie gaat worden :)
  Nog even volhouden....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. grappig dat de walmart jullie favoriete supermarkt is, als je al bijna 3 jaar in amerika woont kijk je daar opeens heel anders tegenaan. en ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar nu is de C1000 mijn favoriete supermarkt. veel plezier op jullie vakantie ik ga het heel graag volgen want jullie gaan ontzettend leuke dingen doen. ben vooral benieuwd hoe het harry potter park jullie zal bevallen. (daar wil ik ook zo graag heen) een nederlandse internet vriendin van mij werkt daar en woont er zelfs tegenover.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee hallo !
  Nederland wint met 11 - 0 van San Marino, de Nederlandse schaatsploegen zijn al weer in training en ik ben bezig de slaapkamer van Thomas te behangen en Elly zit weer bij die K.. bank in Houten.
  Over Thomas gesproken (20) gaat samen met een mede student , 3 oktober ,ook daar naar toe waar jullie zijn.
  Hij zal jullie verhalen zeker lezen en met vragen bij jullie aankloppen.
  Heeeeeeeeeeeeeeel veeeeel seplier.
  Jack Bol

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er weer geweldig uit! Geniet ervan (zal geen probleem zijn.... ;-)) en heeeeeeel veel plezier! Leuk om te volgen zo!

  BeantwoordenVerwijderen