Reisverslag Florida 2006: 20 juni 2006
Klik op een datum voor het verslag van die dag

Index
16 juni 2006
17 juni 2006
18 juni 2006
19 juni 2006
> 20 juni 2006 <
21 juni 2006
22 juni 2006
23 juni 2006
24 juni 2006
25 juni 2006
26 juni 2006
27 juni 2006
28 juni 2006
29 juni 2006
30 juni 2006
1 juli 2006
2 juli 2006
3 juli 2006
4 juli 2006
laatste reacties
pagecounter

startpagina.nl

Valid XHTML 1.0 Strict

<< Vorige Pagina | Volgende Pagina >>


20 juni 2006: Rustige vakantiedag...


Aan de reacties te merken hebben we inmiddels al een leuke groep vaste lezers en lezeressen... dus we maken maar weer een leuk verhaaltje, mede mogelijk gemaakt door de nog steeds onbekende buur met openstaand draadloos netwerk. wink

Vanmorgen rustig aan lekker in het zwembad gepoedeld na het ontbijt.. heerlijk in de ochtendzon, prima uit te houden.

Met z'n allen by the pool

Gisteren werd onderweg naar huis nog een 'gift-shop' ontdekt, langs highway 27 vlak bij ons huis, met allerhande t-shirts voor de ramen. Daar zijn we na het middaguur even wezen kijken, maar bleek niet veel bijzonders te zijn. Daarop hebben we besloten om het wat zuidelijker langs de 27 te zoeken, en zijn richting Haynes City gereden.

Er wordt langs highway 27, ten zuiden van de 192, enorm veel nieuw gebouwd, vooral resorts met kleinere en grotere villa's. Ook ons huis staat in een vrij recente wijk waar nog veel gebouwd wordt. Blijkbaar is het toerisme in deze regio weer flink aan het opleven na 11 september 2001. Ook de infrastructuur wordt flink onder handen genomen, langs highway 27 zijn er veel wegwerkzaamheden om twee extra rijbanen te creeeren, maar ook de intersection tussen de interstate 4 en de drukke toeristische 192 wordt omgetoverd tot een waar Prins Claus-plein.

Haynes City is nog niet toeristisch te noemen, daar viel voor ons dus niet veel te zien. Wel even bij de Haynes City Walmart geweest (al ligt die halverwege ons huis en het eigenlijke Haynes City), waar we nog even wat boodschapjes deden.


Lars en oma Jopie bij de hoedjes
Lars en oma Jopie bij de hoedjesafdeling van de Walmart.Op de terugweg naar ons huisje hebben we nog even een paar fotootjes geschoten van de ingang naar onze 'wijk' en de straat waarin we nu 'wonen'.

Ingang van Aylesbury

Aylesbury Lane

Our house, in the middle of our street
Ons huisje is bij de vierde oprit aan de rechterkant


Uiteraard hebben we de maaltijd weer zo Amerikaans mogelijk gemaakt, twee familie-emmers kip gehaald bij Kentucky Fried Chicken, sla met croutons en dressing, waffle aardappelschijfjes en de nog steeds bijna volle familie-emmer met ijs toe.


Kip uit de emmer
Kentucky Fried Chicken uit de emmer


Ohja, Erica nam een waterijsje met kunstmatige kleurstoffen als toetje... wink


Erica met gekleurde tong
Gezond kleurtje he?


Vanavond na het eten hebben we nog een kort stukje over de International Drive gemaakt, tussen Sand Lake road en Sea World. En wat zit er op de hoek van Sand Lake road en International Drive? Een official Nascar store!! Gelukkig, we hebben er een gevonden. Groot assortiment, dus daar gaat Sander in ieder geval nog een keertje op zijn gemak rondstruinen voordat de vakantie voorbij is!

Rijdend over de International Drive, na zonsondergang, is een geweldige belevenis. Zoveel licht en leven van zowel de billboards als het verkeer, geeft echt het idee dat dit Amerika op z'n meest Amerikaans is. Er zijn uiteraard nog veel Amerikaansere plekken, daarvan ben ik me bewust, maar daar ben ik, Sander, nog nooit geweest. wink

Maar wat niet is kan nog komen, volgend jaar staat Californie per camper in de planning. smile

Voor nu genieten we van Florida en haar overschot aan entertainment - morgen ons tweede bezoek aan Disney World, namelijk Epcot.

Groetjes,
Sander, Marin, Erica, Harry, Lars en Jopie.

reageerReacties:


reactieReactie van: inge · 21-06-06 @ 08:46

Geweldige hoed lars!!!!!Ik begrijp dat we nooit meer naar een Walmart hoeven te zoeken want jullie weten ze ALLEMAAL te vinden.Allemaal de groetjes


reactieReactie van: Lydeke · 21-06-06 @ 10:10

Hallo Allemaal!

Ik volg jullie vakantiebelevenissen via www.orlandotips.nl met erg veel plezier moet ik zeggen!
Ik wens jullie nog heel veel plezier en vandaag een fijne dag in Epcot!

groetjes vanuit een regenachtig NL~!


reactieReactie van: karin · 21-06-06 @ 16:16

Hallo vakantiegangers,

Ik lees jullie verhalen dagelijks. Een vraagje: Is de hagelslag meegesmokkeld of kan je die daar ook kopen?

Mooie hoed Lars. Past prima hier in de oranje gekte.

Groetjes van John, Karinen David


reactieReactie van: Rietepietz · http://rietepietz.web-log.nl/ · 21-06-06 @ 21:05

Ik ben zéér teleurgesteld , ik dacht éven Maxima incognito ontdekt te hebben onder de hoed die alléén maar van Victor & Rolf kan komen ! Volgens jullie is het Lars maar ,......mij fop je niet hoor en ik snap wel dat jullie niet tekoop willen lopen met je relatie met het koningshuis , ik weet van niks !
Rietepietz ( jaha.... alweer de moeder van Inge )


reactieReactie van: sander · http://www.marisan.nl · 21-06-06 @ 21:44

Hoi Karin,

die hagelslag is meegesmokkeld uit Nederland... ze hebben hier trouwens wel Nutella en pindakaas. wink


reageerWil je ook reageren, gebruik dan ons gastenboek. Als je reageert op een bepaalde dag, gebruik de datum dan als onderwerp van je reactie. We verhuizen dan op termijn de reacties weer van het gastenboek naar dit reisverslag. Algemene reacties zonder datum plaatsen we onder het verslag van de laatste dag.<< Vorige Pagina | Volgende Pagina >>